Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15096 beoordelingen
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Dinieop 12-07-18

"Ontzettend goed geholpen en een prachtig eindresultaat! "

10 van 10

Tablethoes

Het maakt niet uit of je op de bank zit onder een dekentje met een kopje thee naast je of dat je op de Chinese muur staat, een tablet is superhandig! Ze zijn superlicht en kunnen bijna hetzelfde als een computer of laptop. Het grote verschil is dat een tablet heel erg gemakkelijk mee te nemen is en je die sneller even pakt om vlug iets op te zoeken of een foto te maken. Natuurlijk kunnen ongelukjes gebeuren en wil je niet dat je tablet iets overkomt. Tablethoesjes zijn daarom een must have! De allerleukste tablethoesjes ontwerp je zelf. Bij KadoWereld is dit super makkelijk en heb je in een paar minuten een uniek kado ontworpen.

iPad hoesjes

Een van de meest bekende tablets is de iPad. Met al je belangrijke informatie op je iPad, je favoriete online winkels (KadoWereld!), werk gerelateerde documenten en presentaties, wil je natuurlijk dat je iPad goed beschermen. Voor de iPad 2, 3 en 4 heeft KadoWereld iPad hoesjes, die je helemaal zelf kan ontwerpen met je eigen foto’s en tekst. Gebruik bijvoorbeeld je leukste vakantie foto’s, je familiefoto’s of een foto van je huisdier om een iPad hoesje te ontwerpen dat het beste bij je past. Een iPad hoesje is een perfect kado voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst kado.

Google Nexus 7 hoes

Ben je op zoek naar een leuk Google Nexus 7 hoes, maar kun je geen leuke vinden? Laat de designer in je los en ontwerp zelf een hoesje! Maak van het ontwerpen van je Google Nexus 7 hoesje je leukste en meest creatieve project. Er is niks leuker dan iemand (of jezelf) een persoonlijk kado te geven. Zoek je allerleukste foto of tekst op en leef je uit in de editor. In slechts een paar stappen kan je jouw unieke design omtoveren tot een tablethoes, die vervolgens bij je thuis wordt afgeleverd!

Kindle Fire case

Thuis, onderweg, op vakantie of in je pauzes, als je fan bent van lezen dan weet je altijd wel een momentje te vinden waarop je jezelf heerlijk kan verliezen in een goed boek. De Kindle Fire is daarom je beste maatje, die overal mee naartoe wordt genomen. Het is niet veel groter dan een normaal boek, maar bevat een collectie aan boeken die je hebt gelezen en, nog belangrijker, waar je nog aan moet beginnen. Het is dus van groot belang dat je Kindle Fire case goed beschermd is. De Kindle Fire case beschermt tegen stoten en krassen. De Kindle Fire case kan je natuurlijk ook helemaal ontwerpen naar je eigen smaak. Gebruik hiervoor foto’s, een naam, tekst of een logo. Welke Kindle fan ga jij hier blij mee maken?
+ Lees meer...