Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10
Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Ook altijd je sleutels kwijt? Of heeft iedereen in huis een eigen bos, maar moet je nog iedere ochtend zoeken voor je de goede hebt? Bestel dan een sleutelhanger met foto! Zo zie je meteen welke sleutelbos van wie is.

Deze sleutelhanger met foto is een superhandig kado en is geschikt voor iedereen! Je kunt met deze sleutelhanger met foto echt alle kanten op. Je bepaalt zelf of je een foto van je partner, kinderen of huisdier erop zet. Elke keer als jij jouw sleutels nodig hebt pak je jouw mooiste sleutelhanger met foto!

Weet jij ook nooit welke reserve sleutel je nodig hebt omdat ze allemaal op elkaar lijken? Maak dan per sleutel een foto van de eigenaar of van de betreffende fiets of deur. Zo maak je alles overzichtelijker en combineer je het praktische met het vrolijke van de sleutelhangers!

Om het nog makkelijker te maken kun je ook voor elke sleutel een sleutelhanger met foto in een andere vorm nemen.

Heb je een eigen onderneming dan is een sleutelhanger met foto super handig en leuk als relatiegeschenk!

Maar ook wanneer je op vakantie gaat is een sleutelhanger met foto goed te gebruiken. Maak hem vast aan je koffer of tas als bagagelabel. Kies een unieke foto en je herkent jouw bagage overal! Een bijzonder kado wat iedereen altijd bij zich kan dragen!
+ Lees meer...