Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15096 beoordelingen
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Dinieop 12-07-18

"Ontzettend goed geholpen en een prachtig eindresultaat! "

10 van 10

Sieraden

Wil je iemand verrassen met een uniek kado? Sieraden zijn een mooi kado voor iedere gelegenheid. De sieraden van KadoWereld zijn te personaliseren met jouw eigen naam, tekst of foto. Zo geef je niet alleen een origineel sieraad, maar ook een mooie herinnering voor later kado. De sieraden zijn leuk om voor jezelf te ontwerpen, maar ook om kado te geven voor een huwelijk of met Valentijn.

Sleutelhanger

Ben jij altijd je sleutels kwijt of ken je iemand met dit probleem? Verras hem of haar dan met een unieke sleutelhanger! De sleutelhangers zijn er in vele soorten en maten. Zo heb je altijd een sleutelhanger die bij de ontvanger past. Maak de sleutelhanger af met een leuke foto en jouw verrassing is compleet!

Ring

Ben je op zoek naar een sieraad, die je kunt laten graveren met een naam of tekst? Dan ben je bij KadoWereld aan het juiste adres. Geef bijvoorbeeld een mooie ring kado! Jouw naam of tekst wordt zorgvuldig in de ring gegraveerd, waarbij je kunt kiezen of je de tekst aan de binnenkant of buitenkant van de ring wilt. De ring wordt verzonden in een mooie geschenkverpakking, zodat je deze direct aan de ontvanger kado kunt geven.

Armband

Wil je een kind of baby verrassen met een mooi sieraad? Laat dan een zilveren armband graveren met de naam van het kind of een korte tekst. Met deze armband geef je het kindje een persoonlijk kado, dat gelijk een mooie herinnering is voor later. De armband is verkrijgbaar in twee maten, zodat deze altijd bij het kindje past. Een uniek kado voor een geboorte of een verjaardag.
+ Lees meer...