Alle Voor haar kado's
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 13496 beoordelingen
Zoeop 16-02-18

"Super leuk personaliseert Bumba boek. Iets om te bewaren. Super snel levering precies optijd voor de.."

10 van 10
Joelleop 16-02-18

"Heel tevreden, toen bleek dat er een kleine fout was in het product werd mij onmiddellijk een nieuw .."

10 van 10
B.J.W.op 15-02-18

"Soepel bestelproces, snelle levering. Bestelde product helemaal naar wens. "

10 van 10
De mooiste en origineelste kado's voor haar

Kado voor Haar

Zoek jij nog een kado voor haar? Een kado voor haar vinden is niet altijd even makkelijk. Wat het altijd goed doet is een chocolade kado. Ook een bos bloemen staat vaak bovenaan bij kado's voor vrouwen.

Zoek je juist een ander kado voor haar dan deze standaard kado's? Kies dan een origineel kado voor haar op deze speciale pagina van KadoWereld.

Geef eens een kussen met een leuke foto erop als kado. Of kies een fotostandaard die ze in de kamer of op haar bureau kan weg zetten. Nog een goed idee als kado voor haar zijn kaarsen met je eigen foto en tekst erop! Of verwen haar met een heerlijke body care set.
Heeft jouw vrouw, vriendin of moeder ook zoveel sieraden en liggen ze altijd door elkaar of weggestopt in een lade? Geef dan een mooie sieradenboom kado. In deze boom kan ze al haar sieraden hangen en ziet er ook nog eens leuk uit!

Heb je ze liever toch opgeborgen? Kies dan voor de sieraden jurk, deze kan ze makkelijk bij haar kleren in de kast hangen en heeft vele opbergvakjes voor alle sieraden.
+ Lees meer...