Alle Voor haar kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14515 beoordelingen
Solangeop 21-05-18

"Top!! "

10 van 10
Wendyop 21-05-18

"Levering super snel en service helemaal top. We hadden een beschadiging aan het boekje en kregen direct.."

9 van 10
rowenaop 21-05-18

"Heel leuk boek geworden hij is er heel blij mee "

9 van 10
De mooiste en origineelste kado's voor haar

Kado voor Haar

Zoek jij nog een kado voor haar? Een kado voor haar vinden is niet altijd even makkelijk. Wat het altijd goed doet is een chocolade kado. Ook een bos bloemen staat vaak bovenaan bij kado's voor vrouwen.

Zoek je juist een ander kado voor haar dan deze standaard kado's? Kies dan een origineel kado voor haar op deze speciale pagina van KadoWereld.

Geef eens een kussen met een leuke foto erop als kado. Of kies een fotostandaard die ze in de kamer of op haar bureau kan weg zetten. Nog een goed idee als kado voor haar zijn kaarsen met je eigen foto en tekst erop! Of verwen haar met een heerlijke body care set.
Heeft jouw vrouw, vriendin of moeder ook zoveel sieraden en liggen ze altijd door elkaar of weggestopt in een lade? Geef dan een mooie sieradenboom kado. In deze boom kan ze al haar sieraden hangen en ziet er ook nog eens leuk uit!

Heb je ze liever toch opgeborgen? Kies dan voor de sieraden jurk, deze kan ze makkelijk bij haar kleren in de kast hangen en heeft vele opbergvakjes voor alle sieraden.
+ Lees meer...