Alle WK voetbal kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10
Persoonlijke voetbal kado's

Voetbalfan kado's

Ben jij een voetbalfan? Of ken jij iemand die graag voetbal kijkt. Kijk dan eens hier tussen al onze leuke voetbalfan kado's.

Zo hebben we leuke t-shirts speciaal voor de voetbal in een oranje kleur, die je kunt personaliseren met een rugnummer en naam. Speciaal voor de allerkleinste voetbalfans zijn er ook oranje rompertjes.

Zit jouw kind op voetbal en wil je hem iets geven na afloop van een voetbal toernooi omdat hij gewonnen heeft of tweede geworden is? Verras hem dan met een persoonlijke fotomedaille of trofee kado.

Daarnaast hebben we nog een leuk voetbal boek waarin jouw kind de hoofdrolspeler kan spelen. De naam van het kind wordt verwerkt in dit sportieve en spannende voetbalverhaal.

Een superleuke gadget is een kapstok met tafelvoetbalspelers als haakjes. Aan elke speler kun je een jas of tas hangen. Of gebruik een magneetbord dat eruit ziet als een voetbalveld met voetballen als magneet.

Wil je weten hoe laat het is? Kijk dan op deze wandklok die eruit ziet als een echte voetbal. Een perfect kado voor een echte voetballiefhebber vind je zeker bij KadoWereld!
+ Lees meer...