Alle Verjaardag kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15098 beoordelingen
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Dinieop 12-07-18

"Ontzettend goed geholpen en een prachtig eindresultaat! "

10 van 10

Origineel Verjaardags kado

Er is niks leukers dan op je verjaardag een kado ontvangen waaraan je kunt zien dat er veel aandacht aan is besteed. Dit soort persoonlijke kado’s zijn niet makkelijk te vinden. Bij KadoWereld hebben we hiervoor een oplossing bedacht. Aan ieder kado kan een persoonlijk tintje worden gegeven door een foto, naam of berichtje toe te voegen. Alle kado’s worden verzonden met een gratis kadokaartje. Wie ga jij blij maken met een persoonlijk en uniek kado?

Bloemen bezorgen

Is een familielid, vriend(in) of collega jarig en kun je niet op de feestelijke dag aanwezig zijn? Laat ze weten dat je toch aan ze denkt door bloemen te laten bezorgen! Kies een mooi en fleurig boeket om de jarige mee te verrassen. Wil je bloemen bezorgen, maar moet de jarige werken of naar school op zijn of haar verjaardag? Tover een lach op hun gezicht met bloemen, die op de deurmat liggen te wachten als ze thuis komen. De brievenbus bloemen passen door de brievenbus en kunnen dus ook geleverd worden als de jarige niet thuis is. Bloemen zijn niet alleen leuk voor een verjaardag, maar ook als bedankje, beterschaps- of jubileum kado.

Chocolade kado

Van chocolade wordt je blij! Verras iemand op zijn of haar verjaardag met een eetbaar chocolade kado. Van de bekende chocolade repen tot spectaculaire chocolade pumps, voor elke chocoladeliefhebber zit er iets lekkers bij. Maak van dit chocolade kado iets unieks door een foto op de chocolade te laten printen! Met de speciale chocotelegram kan je een berichtje sturen naar de jarige van chocolade. Van zo’n lekker kado krijg je nooit genoeg!

Hanger met foto

Ben je op zoek naar een mooi en persoonlijk sieraad om aan de jarige kado te doen? Laat een hanger met foto graveren! Met de keuze uit de vele verschillende vormen hangers in de kleuren goud en zilver zit er voor iedereen iets moois bij. Geef deze hangers een persoonlijk tintje door een foto van de jarige op de hanger te laten graveren. Je kan op de achterkant nog een naam of datum laten graveren. Bestel er meteen een bijpassende ketting bij zodat de ontvanger de hanger meteen kan dragen. Dit unieke kado kan jarenlang met plezier gedragen worden!
+ Lees meer...