Alle Valentijnsdag kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14681 beoordelingen
Kirstenop 14-06-18

"Snelle levering, mooie verpakking en een goede service. "

10 van 10
Heleneop 14-06-18

"Leuke surprises en netjes geleverd en snel "

10 van 10
Pascaleop 13-06-18

"super snelle en correcte afhandeling van mijn product. Hele mooie kwaliteit. "

10 van 10

Valentijnskado

Persoonlijk, uniek en romantisch. Dit zijn de criteria waar een kado aan moet voldoen op Valentijnsdag. Een Valentijnskado uitzoeken is daarom niet altijd even gemakkelijk. Bij KadoWereld kan je een groot assortiment aan kado´s vinden, die aan alle Valentijns criteria voldoen. Zo kan je van elk kado iets persoonlijks maken door een mooie foto of lieve tekst toe te voegen. Door je kado voor een deel zelf te ontwerpen heb je altijd een uniek kado dat je nergens anders kan vinden.

Een romantisch Valentijnskado heeft vaak hartjes erin verwerkt. De sneeuwbol met foto en hartjes glitter is hier een perfect voorbeeld van. We hebben nog meer leuke en lekkere Valentijndskado tips voor je op een rijtje gezet.

Champagne glazen graveren

Het maakt niet uit of het jullie 1e of 30e Valentijnsdag samen is, het is blijft leuk om elkaar op deze dag te verrassen. Op Valentijnsdag laat je aan iemand zien hoeveel je van deze persoon houdt. Proost samen op de liefde met een heerlijke champagne in gegraveerde champagne glazen. Laat een set champagne glazen graveren met jullie namen en een romantisch design. Dit luxe kado kan elk jaar, of heel het jaar, gebruikt worden omdat ze lang mooi blijven. Drink je liever samen een wijntje, bier of sapje? Geen paniek want je kan bij KadoWereld verschillende soorten glazen graveren.

Valentijnsboeket

Een mooie bos bloemen ontvangen is altijd superleuk, maar op Valentijnsdag is het extra speciaal. KadoWereld heeft een speciaal Valentijnsboeket samengesteld om je grote liefde mee te verrassen. Natuurlijk hoef je zo’n mooie bos bloemen niet per se thuis te bezorgen, verras iemand ook eens een keer op kantoor met bloemen!
Met dit mooie Valentijnsboeket op je bureau gaat de werkdag ineens veel sneller voorbij. Naast het Valentijnsboeket zijn er nog veel meer mooie boeketten waar je uit kan kiezen. Je hoeft niet te wachten tot Valentijnsdag om iemand met een mooie bos bloemen te verrassen. Laat bijvoorbeeld bloemen bezorgen op een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of als bedankje.

Chocolade hart

Uit onderzoek blijkt dat je van chocolade blij wordt. Wat is daarom een betere combinatie dan liefde en chocolade?! Maak je grote liefde blij met een heerlijk chocolade hart van Belgische Callebaut chocolade. Maak dit kado persoonlijk door een mooie foto van jullie samen op het hart te laten printen. Het chocolade hart blijft zelfs met een kleurenfoto erop volledig eetbaar. Je kan ook bonbons met een mooie foto laten bedrukken. De bonbons zijn er in verschillende smaken en vormen. Bij dit kado eet je je vingers bijna op!

Liefdesslot

Ga je op reis naar een romantische bestemming op Valentijnsdag? Dit kado is geïnspireerd op de sloten, die op de bruggen in Parijs worden achtergelaten door verliefde koppels. Je kan nu zelf ook zo’n mooi liefdesslot laten maken. Parijs is al lang niet meer de enige stad waar de mogelijkheid is om je liefde op deze creatieve manier te verzegelen. Over heel de wereld zijn er speciale plaatsen voor liefdessloten. Laat een liefdesslot graveren met jullie namen en/of een bijzondere datum. Je kan ook een slot personaliseren met een foto. Welk liefdesslot je ook kiest een romantisch uitstapje (in eigen land) om de perfecte brug of hek te vinden is altijd een romantisch uitstapje!
+ Lees meer...