Alle Romantisch kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10

Romantisch kado

Begeef je je op een roze wolkje als je bij je grote liefde bent? Krijg je vlinders in je buik als je over deze persoon praat? Laat zien hoeveel je om iemand geeft met een romantische verrassing!

We weten allemaal dat een persoonlijk kado het allerleukste is om te ontvangen. Maar waar vindt je zo’n bijzonder kado? Bij KadoWereld natuurlijk! Je kunt heel gemakkelijk kado’s personaliseren met een foto, naam, datum of logo. Door zelf een deel van het kado te ontwerpen wordt je romantische kado uniek en nog persoonlijker! Hier volgen een aantal tips om jouw speciale persoon op een romantische manier te verrassen.

Bloemen laten bezorgen

Wat is er persoonlijker dan een mooie bos bloemen uitkiezen en die naar je grote liefde opsturen? Dit is de perfecte manier om iemand te verrassen als je niet bij elkaar kunt zijn. Je kan een bos bloemen laten bezorgen bij iemand thuis, maar ook op het werk. De werkdag lijkt ineens een heel stuk sneller te gaan met een mooie bos bloemen op je bureau! Natuurlijk kan je ook rode rozen bestellen. Rode rozen worden heel vaak gebruikt in romantische boeketten want de roos staat voor romantiek, liefde en waardering.

Chocolade hart

Liefde gaat door de maag. Het verrukkelijke Belgische chocolade hart is daarom het perfecte romantische kado. Laat je allermooiste, gekste of romantische foto, in kleur!, op het chocolade hart printen. Zo is je kado niet alleen superlekker, maar ook persoonlijk!

Naast het chocolade hart zijn er nog veel meer chocolade kado’s, die je kan personaliseren met een foto, tekst, datum of logo. Met de chocotelegram kan je een berichtje in chocolade naar je partner sturen. Ken je iemand die liever een snoepje eet dan een chocolaatje? Ga dan voor het snoepblikmet eigen etiket. Kies je favoriete snoepjes voor een heerlijk kado!

Knuffel met naam

Een zachte lieve knuffel blijft een populair romantisch kado. Geef een knuffel een persoonlijk tintje door het t-shirt van de knuffel te laten bedrukken. Een knuffel met naam is een persoonlijk en lief kado. Wil je liever helemaal zelf een design maken voor op het t-shirt dan kan dat natuurlijk ook! Laat al je creativiteit los in de editor om je kado extra speciaal en romantisch te maken. Wil je iemand extra groots verrassen kies dan voor de mega beer. Deze beer is maar liefst 60cm groot! Van deze grote knuffel wordt iedereen blij.
+ Lees meer...