Koningsdag
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10

Koningsdag

Koningsdag is een nationale feestdag en altijd een groot feest in Nederland. Iedereen heeft een oranje of rood, wit en blauwe outfit aan. De koninklijke familie bezoekt een plaats in Nederland waar ze worden ontvangen met speciale vieringen met ouderwetse dansen, ambachten en sportdemonstraties. Uiteraard is er de vrijmarkt waar veel mensen op een kleedje spullen verkopen. In het hele land worden festiviteiten georganiseerd. Bij KadoWereld kan je heel gemakkelijk je oranje outfit en accessoires voor Koningsdag personaliseren.

Oranje shirt

Een oranje shirt mag op Koningsdag natuurlijk niet ontbreken. In een menigte vol met oranje shirts wordt het natuurlijk lastig om iemand terug te vinden. Laat op de achterkant je naam drukken zodat je makkelijker terug te vinden bent. Ga je meedoen aan sporten en spellen tijdens Koningsdag? Laat de team naam op de achterkant printen om iedereen te laten zien dat jullie bij elkaar horen. Natuurlijk kan je dit shirt ook aan als Nederland een belangrijke voetbal wedstrijd speelt.

Bierpul

Verras een bierliefhebber met een speciale Koningsdag bierpul. Maak van een bierpul een grappig Koningsdag kado door een oranje design te kiezen of een met de Nederlandse vlag. Voer zelf de tekst in, die je op de bierpul wilt hebben. Dit originele Koningsdag kado blijft lang mooi, zelfs in de vaatwasser, zodat je er lang van kunt genieten. Bij KadoWereld kan je ook bieren bestellen en personaliseren, zo kan het feest meteen beginnen als je kado aankomt!

Medaille maken

Op Koningsdag worden er verschillende Koningsspelen georganiseerd. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen een supergezellige dag heeft. Wil je de winnaar even extra in de spotlight zetten? Laat dan een speciale medaille maken! Kies een leuke oranje foto en laat de titel “Winnaar Koningsspelen” op de medaille zetten. Op deze manier heb je een leuk aandenken aan een gezellige dag. Je kan natuurlijk ook een medaille maken voor de persoon die het leukste verkleed is.
+ Lees meer...