Alle Kerst kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15113 beoordelingen
Estherop 15-07-18

"Goede kwaliteit, netjes op tijd geleverd, mooi verpakt en dan ook nog een tante met tranen in haar ogen.."

10 van 10
Dinetop 15-07-18

"Super goede service! Erg tevreden! We hadden helaas tot twee keer toe problemen met onze bestelling, .."

10 van 10
Hannyop 15-07-18

" Zeer zeker aan te bevelen. Zeer snelle levering. Fijne website. "

10 van 10

Kerstkado

Als je aan kerst denkt dan denk je aan tijd doorbrengen met familie en vrienden, uitgebreide etentjes en vooral heel veel gezelligheid. Een kerstboom mag niet ontbreken, met lampjes en versieringen en natuurlijk kerstkado’s eronder. Het is nooit makkelijk om voor iedereen een leuk persoonlijke kerstkado te vinden. Wij helpen je graag een handje en daarom hebben we de leukste kerstkados en kerstversieringen voor je op een rijtje gezet om er ook dit jaar een onvergetelijke tijd van te maken.

Kado voor hem

Een leuk kado vinden voor mannen is vaak het moeilijkste. Een kado voor je partner of vader vinden vraagt daarom vaak extra aandacht. Bij KadoWereld maken we een kado voor hem vinden weer leuk en makkelijk!

Voor de mannen, die van een drankje houden, hebben we bierflessen en bierpakketten die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook van de sterkere dranken kan je een leuk kerstkado maken door de kist waarin ze worden verzonden te personaliseren met een mooie foto, naam of kerstgedachte. Een telefoonhoesje met een mooie foto is ook een perfect kado voor hem want het ziet er niet alleen superleuk uit, het is ook praktisch!

Kado voor haar

Verras je moeder, vriendin of zus met een uniek en persoonlijk kerstkado. Laat bijvoorbeeld een mooi sieraad graveren met een foto, naam of belangrijke datum als een tijdloos kado voor haar. De hangertjes en ringen zijn prachtige kado’s, die elke dag gedragen kunnen worden.

Ken je iemand, die heel veel van chocolade houdt? Bij KadoWereld kan je van je chocolade kado’s iets super speciaals maken door een foto op de chocolade te laten printen. De chocolade kado’s zijn er in de vorm van een kerstbal, beer en kerstman. Heb je een mooie foto van de familie, je huisdier of een geweldige vakantie? Laat deze op een canvas printen als unieke wanddecoratie.

Kerstversiering met foto

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om van kerst is nog mooiers te maken? Laat foto’s printen op kerstversiering. Denk bijvoorbeeld aan kerstballen en kersthangers met foto voor in de kerstboom. Kussens en een sneeuwbol met je leukste foto’s vrolijken de rest van de kamer op. Wil je de tafel mooi aankleden voor een kerstdiner, dan zijn de gegraveerde glazen een mooie toevoeging aan het geheel. Deze kerstversieringen met foto maken van je kerst een super gezellig feest!
+ Lees meer...