Alle Huwelijk kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14172 beoordelingen
Lenieop 23-04-18

"Aanbod kinderboeken nog gevarieerder. "

10 van 10
Pattyop 21-04-18

"Heel blij mee, snelle service ook "

10 van 10
Saskiaop 19-04-18

"Echt een heel mooi gegraveerd glas, je kan uit heel veel voorbeelden kiezen, snel bezorgd. Het enige.."

10 van 10
De mooiste huwelijkskado's.

Huwelijkskado

Een huwelijkskado nodig omdat je binnenkort een bruiloft op de agenda hebt staan? Dan kan het een hele opgave zijn om een geschikt, origineel en passend huwelijkskado te vinden voor het gelukkige paar. Een huwelijkskado moet duidelijk aan veel eisen voldoen, het is dan ook voor een hele speciale gelegenheid.

KadoWereld heeft een ruim assortiment met de leukste en origineelste kado's. We hebben alvast de leukste huwelijkskado's op een rijtje gezet om jouw zoektocht zo eenvoudig en succesvol mogelijk te maken.

Voor een persoonlijke tint kun je de huwelijkskado's zelf ontwerpen. Dit betekent dat je er een foto en/of tekst op kunt laten zetten.
Zo kun je een heerlijke fles wijn of champagne met een etiket met daarop een foto van het bruidspaar kado geven. Daarbij passend zijn de persoonlijke champagneglazen waarop je de namen van het toekomstige echtpaar kunt laten graveren.

Of kies één van onze leuke gadgets. Is het trouwpaar een wijn liefhebber geef dan een leuk wijnrek, wijnkoeler of wijn gifts set. Maar ook een grappige deurmat of handige sleutelhanger is natuurlijk erg leuk.
+ Lees meer...