Alle Huwelijk kado's
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 13496 beoordelingen
Zoeop 16-02-18

"Super leuk personaliseert Bumba boek. Iets om te bewaren. Super snel levering precies optijd voor de.."

10 van 10
Joelleop 16-02-18

"Heel tevreden, toen bleek dat er een kleine fout was in het product werd mij onmiddellijk een nieuw .."

10 van 10
B.J.W.op 15-02-18

"Soepel bestelproces, snelle levering. Bestelde product helemaal naar wens. "

10 van 10
De mooiste huwelijkskado's.

Huwelijkskado

Een huwelijkskado nodig omdat je binnenkort een bruiloft op de agenda hebt staan? Dan kan het een hele opgave zijn om een geschikt, origineel en passend huwelijkskado te vinden voor het gelukkige paar. Een huwelijkskado moet duidelijk aan veel eisen voldoen, het is dan ook voor een hele speciale gelegenheid.

KadoWereld heeft een ruim assortiment met de leukste en origineelste kado's. We hebben alvast de leukste huwelijkskado's op een rijtje gezet om jouw zoektocht zo eenvoudig en succesvol mogelijk te maken.

Voor een persoonlijke tint kun je de huwelijkskado's zelf ontwerpen. Dit betekent dat je er een foto en/of tekst op kunt laten zetten.
Zo kun je een heerlijke fles wijn of champagne met een etiket met daarop een foto van het bruidspaar kado geven. Daarbij passend zijn de persoonlijke champagneglazen waarop je de namen van het toekomstige echtpaar kunt laten graveren.

Of kies één van onze leuke gadgets. Is het trouwpaar een wijn liefhebber geef dan een leuk wijnrek, wijnkoeler of wijn gifts set. Maar ook een grappige deurmat of handige sleutelhanger is natuurlijk erg leuk.
+ Lees meer...