Housewarming
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10

Housewarming

Het wordt steeds gebruikelijker dat wanneer iemand verhuisd dat hij of zij een feestje geeft ter ere hiervan. Dit feestje noem je een housewarming. Dit is dé kans voor vrienden en familie om een kijkje te komen nemen in het nieuwe huis en alle veranderingen en verbouwingen te bewonderen.

Natuurlijk kan je bij een housewarming niet met lege handen aakomen. Het is gebruikelijk om een kado aan de nieuwe huiseigenaar te geven dat te maken heeft met het huis. Zoals bijvoorbeeld decoratie of dingen die ze kunnen gebruiken zoals bijvoorbeeld placemats.

Kussen met foto

Met kussens kan je een kamer heel gemakkelijk een vrolijke look geven. Maak van de kussens een super persoonlijk kado door er een foto of tekst op te laten drukken. Er is keuze uit verschillende kleuren, formaten en designs zodat je altijd een kussen vindt dat in het nieuwe huis past. De kussens met foto zijn leuk om de woonkamer er persoonlijk uit te laten zien, maar zijn ook perfect om de slaapkamer op te vrolijken.

Wijn met eigen etiket

Is het huis al volledig ingericht als je wordt uitgenodigd voor de housewarming? Na al het harde werken is het tijd om te vieren dat het huis nu écht helemaal af is. Een lekker fles wijn is een populair kado om te geven. Maak dit kado extra speciaal door het etiket van de wijn zelf te ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld de datum van het verhuizen en een foto van het nieuwe huis toe.

Een wijn met eigen etiket kan besteld worden vanaf 1 stuk en kan ook in een gepersonaliseerde wijnkist verstuurd worden. Laat wijnglazen graveren met de namen van de nieuwe huizenbezitters om ze in stijl te laten genieten van de wijn.
+ Lees meer...