Alle Geslaagd kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10
Een geslaagd kado voor iedereen

Geslaagd kado's

Is er iemand geslaagd? Zet degene die geslaagd is dan in het zonnetje! Want na lang zwoegen en vele examens is de diploma binnen en dat moet gevierd worden met een leuk kado!

Dit kan met kleine attenties zoals een chocotelegram of een bosje bloemen. Deze kado's kunnen eenvoudig door de postbode bezorgd worden en zijn dus ook ideaal als je geen tijd hebt om de geslaagde persoonlijk te feliciteren.

Wat natuurlijk niet mag missen bij een geslaagd feestje is een fles heerlijke champagne om te proosten. Maar ook een fles bier of wijn met een eigen ontworpen etiket is een leuk geslaagd kado.
Voor kinderen die geslaagd zijn voor bijvoorbeeld hun zwemdiploma is een medaille of een chocolade lollie een leuk en origineel kado.

Wanneer iemand geslaagd is, is de kans groot dat deze persoon gaat reizen of op kamers gaat. Een iPad of tablet hoes zijn dan handige en bruikbare kado's om te geven.

Maar kijk ook eens tussen onze gadgets voor een uniek geslaagd kado! Bijvoorbeeld leuke shotglaasjes, een digitaal spaarvarken of een sleutelhouder.

+ Lees meer...