Alle Bedankt kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10

Bedankt

Als je op zoek bent naar een origineel kado om iemand te bedanken dan ben je bij KadoWereld aan het goede adres. Heeft iemand op een huisdier gepast toen je op vakantie was of heeft iemand geholpen met verhuizen? Deze bijzonder lieve gebaren wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een kado om iemand te bedanken voor zijn of haar hulp word altijd goed ontvangen. Met een verrassend assortiment aan originele kado’s, die je heel gemakkelijk kunt personaliseren is het vinden van een bedankje helemaal niet moeilijk.

Bloemen bezorgen

Haal het zonnetje in huis met een mooie bos bloemen! Bloemen zijn een heel populair kado om te geven als je iemand wil bedanken. Er zijn bloemen in alle kleuren van de regenboog. Je kan deze mooie bossen bloemen bezorgen bij je thuis zodat je ze zelf kan geven of je kan de bloemen laten bezorgen bij de persoon thuis. Wil je ervoor zorgen dat iemand een fleurige verrassing ziet zodra hij of zij het huis binnen komt, laat dan brievenbus bloemen bezorgen. Deze bloemen zijn verpakt in een speciale verpakking zodat ze door de brievenbus passen.

Chocolade met foto

Van chocolade repen tot chocolade pumps, bij Kadowereld kan je aan alle soorten chocolade een persoonlijk tintje geven. Wil je graag de buurman bedanken voor het verzorgen van de plantjes tijdens je vakantie, verras hem met een chocolade telegram met eigen tekst. Wil je iemand bedanken dat ze op de kinderen hebben gepast? Laat de leukste foto van de kids op bonbons printen voor een heerlijke verrassing. Chocolade met foto is ook een lekker kado voor Valentijnsdag, Kerst en natuurlijk Sinterklaas!

Pen graveren

Wil je een zakenrelatie bedanken voor een prettige samenwerking of een gezamenlijk behaald succes? Laat een mooie pen graveren met de naam van deze persoon of een kort bericht! Dit tijdloze kado is bovendien ook erg praktisch. Daarnaast is het een perfect kado voor iemand die een leuke nieuwe baan heeft gekregen of promotie heeft gemaakt. Een pen graveren is daarnaast ook een leuk kado om een team mee te bedanken voor hun inzet of het bereiken van bepaalde doelen. Een pen graveren kan vanaf 1 stuk en worden in een luxe geschenkverpakking geleverd.
+ Lees meer...