Alle Back-to-School kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15096 beoordelingen
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Dinieop 12-07-18

"Ontzettend goed geholpen en een prachtig eindresultaat! "

10 van 10
Geef de leukste schoolspullen en gadgets kado!

Schoolspullen

Ieder jaar als de scholen weer gaan beginnen, is het natuurlijk zaak om nieuwe schoolspullen te gaan kopen. Of jouw (klein)kind nu voor het allereerst naar school gaat, een klas hoger terechtkomt of misschien wel naar een compleet nieuwe school gaat; de start van een nieuw schooljaar is altijd superspannend.

Om een beetje goed voor de dag te komen in de klas, maken de kids dan ook graag indruk met de inhoud van hun tas. Het is dan ook ieder jaar opnieuw weer een ware zoektocht naar de allerleukste schoolspullen

Om ervoor te zorgen dat jouw kids absoluut de blits zullen maken met hun schoolspullen, ben je bij KadoWereld aan het juiste adres. Want hier vind je de gaafste back to school kado's en gadgets voor een vliegende start van het schooljaar!

Eventueel kun je die schoolspullen ook nog voorzien van een persoonlijk tintje met je eigen foto en/of tekst. Dat is niet alleen onwijs leuk, maar ook nog megahandig. Wedden dat ze hun schoolspullen zo echt niet meer om de haverklap kwijtraken?

Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodtrommel met de naam en een stoere foto van je spruit erop? Of een persoonlijk etui? Een gymtas met een foto van de favoriete sporter erop?

Maar ook als je nog op zoek bent naar gave gadgets voor je voorraad schoolspullen, kun je bij KadoWereld alle kanten op. Je vindt er bijvoorbeeld de leukste iPad gadgets, laptop sleeves, telefoonhoesjes en andere absolute musthaves. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een geslaagd schooljaar!
+ Lees meer...