Afscheidskado
Snelle levering!
Snelle levering!
Alle Bedankt kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14852 beoordelingen
Femkeop 18-06-18

"Zeker. Snelle service goede kwaliteit. "

10 van 10
mirandaop 18-06-18

"Ik vind het geweldig meer dan een tien kan niet anders had ik dat grdaan "

10 van 10
Deborah op 18-06-18

"Ben echt zeer tevreden met de kwaliteit en de snelheid van het bezorgen! En jullie hebben echt hele.."

10 van 10

Afscheidskado

Er zijn heel veel verschillende momenten van afscheid. Iemand verhuisd bijvoorbeeld naar een andere stad of naar het buitenland, gaat weg bij de sportclub, of er is een collega die weg gaat of je neemt afscheid van een leraar/lerares. Bij KadoWereld vind je voor heel veel verschillende afscheidskado’s voor elk soort afscheid. Een afscheid hoeft natuurlijk helemaal niet verdrietig te zijn, maak het vrolijk met unieke en persoonlijke kado’s voor jong en oud!

Bloemen bezorgen

Iedereen wordt blij van bloemen! Een mooie kleurrijke bos bloemen maakt van afscheid nemen een iets leukere aangelegenheid. Bedank bijvoorbeeld een collega, die weg gaat, voor de prettige samenwerking of laat bloemen bezorgen bij de juf of meester van je kind(eren) om deze te bedanken voor het gezellige en leerzame schooljaar. De boeketten zijn verkrijgbaar in een verschillende kleurencombinaties zodat je favoriete kleur er altijd tussen zit!

Glazen graveren

Wil je iemand graag een afscheidskado geven dat tijdloos en tegelijkertijd een blijvende herinnering is? Laat mooie glazen graveren met namen, een speciale datum of een persoonlijk berichtje. Kies de glazen van zijn of haar favoriete drankje, bijvoorbeeld wijnglazen voor de wijnliefhebber en bierglazen voor de bierliefhebber. Voeg een mooi design toe in de editor en je hebt in een handomdraai een superpersoonlijk kado ontworpen. Hier ga je iemand zeker blij mee maken!

Chocolade kado

Moet je afscheid nemen van de grootste chocolade verslaafde, die je kent omdat hij/zij bijvoorbeeld een wereldreis gaat maken? Een chocolade kado dé manier om ze te verrassen. Natuurlijk wil je niet zomaar een reep chocolade kado doen! Maak je chocolade kado persoonlijk door op de wikkel een foto van jou en de (bijna) wereldreiziger te laten drukken. Je kan het nóg leuker maken door een foto te laten printen op de chocolade. Dit is mogelijk bij bijvoorbeeld de bonbons. De foto wordt er met kleur op geprint en blijft toch volledig eetbaar. Nu gaat de chocolade fan zeker vrolijk op reis!

Klok met foto

Gedag zeggen tegen iemand is nooit leuk. Moet je elke minuut van de dag aan deze persoon denken? Geef een klok met foto kado zodat de andere persoon een leuke herinnering aan jou heeft! Nu kan die persoon altijd aan jou denken als hij/zij de tijd ziet! Het perfecte kado voor als je geliefde of familie (een tijdje) in het buitenland woont of als er iemand op kamers gaat wonen. Je kan je allerleukste foto(‘s) op de klok laten printen, maar je kunt ook kiezen uit een van de vele ontwerpen in de editor. Te laat komen bij een reünie is nu niet meer mogelijk!
+ Lees meer...