Alle Knuffel kado's
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 13165 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Sylvia op 22-01-18

"Prima product en vlotte levering. "

10 van 10
Melanieop 22-01-18

"Zeer goeie service. Het ontwerp van de glazen is precies hoe ik het me had voorgesteld. Een toffe site.."

9 van 10
Le Guenop 22-01-18

"Het boekje is prachtig. Mijn dochtertje is er super content mee. "

10 van 10
Heerlijke zachte en lieve knuffels

Knuffels

Knuffels zijn een erg populair kado en bij KadoWereld begrijpen we precies waarom. Wie houdt er niet van een zachte knuffel in de vorm van je favoriete dier? Bij KadoWereld hebben we heel veel verschillende soorten knuffeldieren waar je heel gemakkelijk zelf een persoonlijke draai aan kan geven. Alle knuffels hebben een t-shirt aan waarop je een foto, naam, tekst of logo kunt laten printen. Zo kan je van een lieve knuffel ook een mooie herinnering maken.

Knuffelbeer

Het is natuurlijk geen verrassing dat de knuffelberen nog steeds de allerpopulairste knuffels zijn. Een knuffelbeer met een lief snoetje kan bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren. Bij KadoWereld kan je kiezen uit verschillende soorten beren. Er is ook een extra grote knuffelbeer, die maar liefst 80cm groot is! Deze grote knuffelbeer is leuk om je geliefde kado te doen op Valentijnsdag. Laat de mooiste foto van jou en je geliefde op het t-shirt van de beer drukken om er een persoonlijk kado van te maken. Daarnaast kan je een lieve knuffelbeer ook kado doen om iemand beterschap te wensen.

Kraamkado

Is er een baby geboren en wil je graag een mooi kado aan de kers verse ouders geven? Een knuffel is altijd een prachtig kraamkado! Laat op het t-shirt van de zachtste knuffel een foto printen en de geboortedatum en eventueel nog meer geboortegegevens. Bij KadoWereld zijn nog veel meer unieke kraamkado’s te vinden die je kan personaliseren. Personaliseer bijvoorbeeld een rompertje met een leuk design en de naam van de baby en een bijpassende babymuts. Een origineel kraamkado vinden was nog nooit zo makkelijk!

Kinderkado

Een knuffel is altijd een geschikt kinderkado want als kind kan je er nooit genoeg knuffels hebben! Kinderen kunnen eindeloos lang spelen met hun knuffels in een vrolijke fantasiewereld. Zo luistert de knuffel hond altijd heel goed en zo heeft de knuffel poes nog nooit iets kapot gekrabd en kunnen ze heel goed samen overweg. Voor de jungle avonturen zijn er knuffel apen, leeuwen en tijgers. Laat namen op de t-shirts van de knuffels printen of een leuke foto. Ben je op zoek naar nog meer andere leuke kado’s voor kinderen? Neem dan eens een kijkje op de pagina kinderkado’s!
+ Lees meer...