Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14681 beoordelingen
Kirstenop 14-06-18

"Snelle levering, mooie verpakking en een goede service. "

10 van 10
Heleneop 14-06-18

"Leuke surprises en netjes geleverd en snel "

10 van 10
Pascaleop 13-06-18

"super snelle en correcte afhandeling van mijn product. Hele mooie kwaliteit. "

10 van 10

Klokken

Als je een uniek kado zoekt dan is een gepersonaliseerde klok het perfecte kado! Iedereen heeft een klok nodig en koopt dezelfde saaie klokken. Maar daar gaat nu verandering in komen. Laat je creativiteit los op een klok om de saaiheid te doorbreken! Gebruik foto’s van vakanties, uitstapjes, huisdieren, familie en vrienden. Kies een vrolijke, lieve of motiverende tekst. Voeg deze toe aan een design in de editor of design de klok helemaal zelf! Ontwerp een klok voor een babykamer als kraamkado of maak een klok voor je juf of meester met de klassenfoto. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bureauklok met foto

Wil je op kantoor ook de saaiheid doorbreken maar mag je geen gat in de muur boren om je klok op te hangen? Hier is de bureauklok met foto een uitkomst. Ook hier kan je helemaal los gaan met foto’s, berichtjes, logo’s en designs. Dit is een leuk kado als iemand een nieuwe baan heeft gevonden, opslag heeft gekregen of een belangrijk doel heeft behaald. Je kan ook een zakenrelatie blij maken met deze mooie bureauklok met foto of logo. Het is uiteraard ook mogelijk om grotere aantallen klokken te bestellen met verschillende of dezelfde opdruk.

Wanddecoratie

Nu je in die creatieve flow zit wil je natuurlijk nóg meer leuke kado’s ontwerpen! KadoWereld heeft ook veel wanddecoratie kado’s die je kunt personaliseren. Van een canvas bedrukken tot spiegels graveren. De wanddecoratie kado’s zijn superleuk om als housewarming kado te geven of bij een huwelijk. Deze kado’s zijn niet alleen leuk voor thuis maar ook op de sportclub. Moedig een sportteam aan met een eigen ontworpen spandoek. Laat na de wedstrijd een teamfoto (met de gewonnen beker) op een poster printen om in de kantine of kleedkamer te hangen.

Telefoonhoesjes met foto

Ben je onderweg, dan is je telefoon meestal je klok. Om overal op tijd te komen moet je er wel voor zorgen dat je telefoon goed beschermd is. Maak je telefoonhoesje zo kleurrijk, uniek of gek as je wilt. We hebben alvast een aantal designs in de editor gezet ter inspiratie of om gemakkelijk te personaliseren. De telefoonhoesjes zijn er in verschillende modellen voor verschillende merken telefoons. Er zit dus altijd een telefoonhoesje met foto tussen!
+ Lees meer...