Keukenaccessoires

Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15096 beoordelingen
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Dinieop 12-07-18

"Ontzettend goed geholpen en een prachtig eindresultaat! "

10 van 10

Keukenaccessoires

Ben je op zoek naar superhandige keukenaccessoires voor jezelf of iemand anders? Dan zit je bij KadoWereld goed! Samen koken en tafelen word nog leuker met je eigen ontworpen keuken accessoires. Haal vanaf nu die heerlijke cake eindelijk een keer op tijd uit de oven omdat je de tijd bij kan houden op een klok met foto! Met je gepersonaliseerde ovenwanten verbrand je je handen niet meer als het tijd is om de cake uit de oven te halen. Serveer deze traktatie met een zelf ontworpen dienblad. De visite wil nu nooit meer naar huis!

Kinderschort

Natuurlijk zijn we de kleine hulp koks niet vergeten! Zorg met een kinderschort ervoor dat de kleren schoon blijven als je koekjes of pannenkoeken gaat bakken. Kies de favoriete kleur en laat er een vrolijk design op drukken met de naam van je (klein)kind. Nu weet iedereen welk schort van wie is! Heb je een superleuke foto van jou en je kind in de keuken? Deze kan ook heel gemakkelijk op het kinderschort gedrukt worden. Papa en mama’s kleiner helper ziet er nu echt uit als een chef! Je eigen gemaakte koekjes, gerechten en desserts smaken natuurlijk het allerbeste als je ze eet van je eigen bordje! De kinderbordjes kunnen ook gepersonaliseerd worden met naam en foto. Eet smakelijk!

Placemat maken

Organiseer je een etentje voor vrienden of familie? Of wil je samen eten met je familie nog leuker en gezelliger maken? Vrolijk de tafel op in een handomdraai met zelf ontworpen placemats! Placemats maken is heel makkelijk. Kies je allerleukste foto(‘s) en voeg deze toe aan een ontwerp in de editor. Voeg daarna een naam of tekst toe. Zo kan je voor iedereen een eigen placemat ontwerpen. Dat wordt uren gezellig na tafelen met zijn allen!

Onderzetters met foto

Gooi die onpersoonlijke saaie onderzetters weg en ontwerp zelf vrolijke nieuwe exemplaren! Onderzetters met foto zijn leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld verjaardagen als er veel visite langs komt. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken zodat ze keer op keer gebruikt kunnen worden. Deze superhandige en leuke onderzetters met foto zou je natuurlijk het liefste zelf houden, maar het is ook het perfecte kado om iemand te geven bij een house warming, Sinterklaas of als huwelijks kado!
+ Lees meer...