Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14681 beoordelingen
Kirstenop 14-06-18

"Snelle levering, mooie verpakking en een goede service. "

10 van 10
Heleneop 14-06-18

"Leuke surprises en netjes geleverd en snel "

10 van 10
Pascaleop 13-06-18

"super snelle en correcte afhandeling van mijn product. Hele mooie kwaliteit. "

10 van 10

Port

Wil je iemand verrassen met een heerlijk drank kado? Verras een echte port liefhebber dan met een fles port met persoonlijk etiket! Bij KadoWereld hebben we 7 verschillende soorten port met heerlijke fruitsmaken. Zo zit er altijd wel een fles port bij naar zijn of haar smaak. Het etiket ontwerp je gemakkelijk en snel in de online editor op de site. Laat de fles port bezorgen in een mooie geschenkverpakking en jouw verrassing is compleet!

Dranken

Naast de flessen port heeft KadoWereld nog vele andere dranken om kado te geven. Een drank kado is geschikt voor iedere gelegenheid, zoals een verjaardag, als bedankje of voor een housewarming. Maak de dranken extra bijzonder met jouw eigen foto en/of tekst en je geeft altijd een origineel kado! Om het drank kado af te maken kun je kiezen voor een mooie geschenkdoos of een luxe houten kist. Met zo’n uniek kado maak je vast en zeker een goede indruk!

Bier

Ben of ken je een echte bierliefhebber? Ontwerp dan een uniek bier kado met jouw eigen foto en/of tekst. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bier of ga voor een overheerlijk bierpakket. De bier kado’s zijn het perfecte kado voor hem en bijvoorbeeld ook heel leuk om te geven voor Vaderdag. Zeg nu zelf, welke man houdt er niet van een heerlijk koud biertje? En met het persoonlijke ontwerp zal hij er nog meer van genieten. Proost!

Champagne

Is er binnenkort iets speciaals te vieren? Verras diegene dag met een heerlijke fles champagne! Jij maakt jouw champagne kado extra speciaal door zelf het etiket te ontwerpen met een leuke foto en/of tekst. Je kunt kiezen uit verschillende soorten champagne en ook voor de kinderen hebben we de lekkerste kinderbubbels. Maak het kado af met een set gegraveerde champagneglazen en je bent klaar om te proosten!
+ Lees meer...