Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14170 beoordelingen
Saskiaop 19-04-18

"Echt een heel mooi gegraveerd glas, je kan uit heel veel voorbeelden kiezen, snel bezorgd. Het enige.."

10 van 10
Amyop 19-04-18

"Goede service, het ontwerp wat ik heb ingediend is precies hetzelfde geleverd. Complimenten! "

10 van 10
Gerdaop 19-04-18

"Leuke cadeaus en goede en sneller service "

9 van 10
Originele fles champagne kado

Champagne

Iemand verrassen met een unieke fles champagne? Kies uit een ruim assortiment champagnes. Maak jouw fles champagne persoonlijk door het etiket zelf te ontwerpen. Dit kan met een eigen foto of tekst. Zo maak je de fles champagne echt origineel en geef je altijd een passend kado!

Voor elk feestje vindt je hier een lekkere fles champagne om te proosten. Ook aan de kinderen is gedacht met een heerlijke fles kinderchampagne. Iedere fles wordt verstuurd in een mooie kadoverpakking waardoor je de fles meteen kado kunt geven. Zo kun je kiezen of je de fles thuis laat bezorgen of meteen bij de ontvanger.

Een leuke aanvulling op dit cadeau is een set gegraveerde champagne glazen. Wat is er nu leuker om samen uit je persoonlijke champagne glas te proosten?
Kijk ook eens tussen onze gadgets voor een bijpassend cadeau. Zo hebben we een handige kurkentrekker die ook als flessenopener te gebruiken is. Heb je een feestje gehad en iets gedronken? Bestel dan een digitale alcoholmeter die aangeeft of je nog mag rijden of niet.

Een fles champagne is ideaal voor vele gelegenheden zoals een verjaardag, een bruiloft of wanneer iemand geslaagd is. Kortom, het leukste en lekkerste kado op vele momenten!
+ Lees meer...