Vaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - Westmalle
Vaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - WestmalleVaderdag Bierpakket - Westmalle

Vaderdag Bierpakket - Westmalle

€ 27,95
8.8 van 10
1 beoordelingen
Staffelkorting?
Levering op zaterdagavond 23 december voor € 6,95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Hierbij verklaar ik dat ik 18 jaar of ouder ben en legaal alcohol mag kopen, mijn geboortedatum is: dd-mm-yyyy (verplicht)
  • Een geslaagd kado voor ieder budget
  • 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
  • Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Een geslaagd kado voor ieder budget.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten

Meer informatie over de personalisatie:
Personalisatiewijze: met eigen etiket in superscherpe fotokwaliteit
Afmeting etiket: 10 x 8 cm

Meer informatie over het Vaderdag bierpakket:
Westmalle Tripel
Inhoud: 750 ml
Alcoholpercentage: 9,5%
Land: België
Karakter: Westmalle Tripel heeft een diepe, maar zachte smaak met een bittere toets. In deze 750 ml fles evolueert Tripel van Westmalle wat anders dan in een kleinere fles. Daardoor krijgt dit heldere, goudgele trappistenbier een lange, zachtere afdronk.

Westmalle Dubbel
Inhoud: 750 ml
Alcoholpercentage: 7,0%
Land: België
Karakter: Westmalle Dubbel heeft een mooie, roodbruine kleur en een rijke fruitige en kruidige smaak.

Geef je vader een heerlijk Westmalle bierpakket met eigen etiket kado!

Kan jouw vader een lekker biertje op zijn tijd wel waarderen? Verras hem dan met dit unieke Vaderdag bierpakket met een Westmalle Dubel en Tripel met eigen foto-etiket. Twee heerlijke biertjes waar jouw vader ongetwijfeld van zal genieten.

Gun ook jouw vader zo'n geniet momentje en maak het kado extra persoonlijk met je eigen etiket. Plaats je mooiste foto en tekst in een van speciale Vaderdag designs waardoor jouw kado nog specialer wordt. Het bierpakket wordt standaard geleverd in een luxe houten kist. Een verrassend Vaderdag kado dat hij zeker zal waarderen!

Gemiddelde 8.8 van 10 uit 1 beoordelingen

Door Mark op 29-11-2016
4 van 10
Mijn verwachtingen waren anders. Vermoedelijk omdat er niet over gerept is op de website. Met het persoonlijk etiket verwacht ik ook dat het originele etiket vervangen wordt en niet (meer) op de fles zit. een alternatief is een wat bescheidener etiket. Ik zag het pas toen het cadeau door de ontvanger werd uitgepakt. Het cadeau wordt special als het orginele etiket er niet op zit, nu heb ik het idee dat het makkelijk zelf thuis geknutseld kan worden... een goedkope uitstraling. Hoop dat jullie hier wat mee kunnen/willen. Hartelijke groet, Mark Santbergen

We balen, net zoals jij, dat je cadeau niet is geworden zoals je had verwacht. Per mail nemen wij contact met je op om je cadeaus te controleren.

Nu een offerte voor een Vaderdag Bierpakket - Westmalle ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 416 200

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?