Halve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiket
Halve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiketHalve Maan Dubbel bierfles - Met etiket

Halve Maan Dubbel bier - Met etiket

€ 17,95
Staffelkorting?
Uitverkocht
Levering op zaterdagavond 23 december voor € 6,95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Hierbij verklaar ik dat ik 18 jaar of ouder ben en legaal alcohol mag kopen, mijn geboortedatum is: dd-mm-yyyy (verplicht)
  • Een geslaagd kado voor ieder budget
  • 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
  • Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Een geslaagd kado voor ieder budget.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten

Meer informatie over de personalisatie:
Personalisatiewijze: met eigen etiket in superscherpe fotokwaliteit
Afmeting etiket: 10 x 8 cm

Meer informatie over het bier:
Naam: De Halve Maan Dubbel Abdijbier
Inhoud: 75 cl
Alcoholpercentage: 6.5%
Land: Nederland
Karakter: De donkere kleur en de volle smaak van de dubbel worden gevormd door caramelmouten, kandijsuiker en vloeibare caramel. Saaz en Brewers Gold hop geven het bier de typische bitterheid.
Oorspronkelijk was het bier bekend als 'Hulster Monnikenbier' dat al voor 1821 in het klooster in de binnenstad van Hulst gebrouwen werd. Later is op de ruines van een deel van dit klooster Brouwerij De Halve Maan gebouwd.

Geef een originele fles Halve Maan Dubbel bier met eigen etiket kado!

Een echte bierliefhebber verrassen? Geef dan deze speciale fles Halve Maan Dubbel kado. Daar wordt iedere bier fan gegarandeerd blij van. Personaliseer zelf het etiket met je eigen foto, logo en/of tekst. Zo maak je van deze fles Duvel bier een echt persoonlijk en uniek kado.

Het ontwerpen van het etiket is heel eenvoudig en in een handomdraai gemaakt dankzij onze handige foto-editor. Voeg voor een extra leuk effect een van onze designs toe en je originele bierfles is helemaal af. Het ideale kado voor elke gelegenheid!

Nu een offerte voor een Halve Maan Dubbel bier - Met etiket ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 416 200

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Dit kado is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het kado zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Wij zijn u graag van dienst!