Alle Bier kado's
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 14681 beoordelingen
Kirstenop 14-06-18

"Snelle levering, mooie verpakking en een goede service. "

10 van 10
Heleneop 14-06-18

"Leuke surprises en netjes geleverd en snel "

10 van 10
Pascaleop 13-06-18

"super snelle en correcte afhandeling van mijn product. Hele mooie kwaliteit. "

10 van 10

Bier

Wil je een grote bierliefhebber verrassen? Bij KadoWereld vind je een groot assortiment aan verschillende bieren. De lekkerste bieren van over de hele wereld hebben we in pakketten samengesteld om de grootste bierliefhebbers mee te verrassen. Maak heel gemakkelijk van elk kado iets persoonlijks door zelf een deel van het kado te ontwerpen. Denk hierbij aan het etiket, het bierpakket en een kist. Dit kado is niet alleen superlekker, maar ziet er ook heel leuk uit!

Bierpakket

Wil je iemand verrassen met een aantal verschillende bieren? De bierpakketten zijn gevuld met vijf verschillende bieren. Voor elke soort bierliefhebber is er een bierpakket. Zo is er een bierpakket met alleen maar Nederlandse bieren, maar er is ook een pakket met alleen Belgische of internationale bieren. Voor iedereen die graag een fruitige en zoet biertje drinkt is er het fruit bierpakket, dat heerlijk is als het zonnetje schijnt. Een bierpakket is niet alleen het perfecte kado voor hem, maar ook voor een verjaardag of als bedankje.

Bieretiket maken

Iemand die Halve Maan of

Alcoholvrij bier

Er is niks beter dan lekker een biertje drinken en daarna nog gewoon in de auto kunnen stappen om naar huis te rijden. Natuurlijk hebben we het niet over een normaal biertje, maar over alcoholvrij bier! Een speciaal samengesteld bierpakket met vijf heerlijke alcoholvrije bieren, die je kunt drinken zonder je zorgen te maken over auto rijden of in een rechte lijn lopen. Deze bieren worden zorgvuldig verpakt in een chique geschenkverpakking, die je zelf kunt ontwerpen met je eigen foto’s en tekst.

Bierglas met naam

Van deze speciale bieren wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten. Op welke andere manier kan dit beter dan uit een speciaal bierglas met je eigen naam erop? Laat heel gemakkelijk bierglazen graveren met je eigen naam, datum of tekst. Er zijn verschillende designs beschikbaar in de editor om het een nog spectaculairder kado te maken. Een bierglas met naam is origineel kado voor Vaderdag en Koningsdag. Er zijn ook champagne, wijn en londrinkglazen, die je kunt graveren met eigen tekst en een leuk design. Deze glazen zijn perfecte kado’s voor bijvoorbeeld Kerst of een housewarming.
+ Lees meer...