Chocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart Groot
Chocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart GrootChocolade valentijnskaart Groot

Chocolade Valentijnskaart - Groot

€ 19,95
Staffelkorting?
Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Levering op zaterdagavond 23 december voor € 6,95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Smaak
  • Een geslaagd kado voor ieder budget
  • 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
  • Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Een geslaagd kado voor ieder budget.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten

Meer informatie over de grote chocolade valentijnskaart
Smaak chocolade: melk, puur of wit
Afmetingen: 18x12 cm
Gewicht: ±260 gram

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over de Callebaut Chocolade
De chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, die staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen die afkomstig zijn van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

Geef een ambachtelijke grote chocolade valentijnskaart met jouw foto en tekst kado!

Verras jouw geliefde dit jaar eens met een originele chocolade valentijnskaart! Deze kaart is gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade en wordt bedrukt met jouw foto en tekst. Stuur deze unieke valentijnskaart en verover het hart van jouw (stille) liefde!

Het ontwerpen van deze originele kaart met jouw foto en tekst is heel eenvoudig. Kies jouw mooiste foto en maak die op met een van de leukste valentijnsdesigns in onze foto-editor. Jouw ontwerp zal op de witte chocolade bovenlaag van de kaart gedrukt worden! De valentijnskaart is verkrijgbaar in meerdere soorten chocolade, zo heb je altijd de lekkerste verrassing!

Nu een offerte voor een Chocolade Valentijnskaart - Groot ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 416 200

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?