Moederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - klein
Moederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - kleinMoederdag chocokaart - klein

Chocolade Moederdagkaart - Klein

€ 14,95
Staffelkorting?
Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Levering op zaterdagavond 23 december voor € 6,95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
  • Een geslaagd kado voor ieder budget
  • 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
  • Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Een geslaagd kado voor ieder budget.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten

Meer informatie over de kleine chocoladekaart
Smaak chocolade: melk, puur of wit
Afmetingen: 9x13 cm
Gewicht: ±130 gram

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over de Callebaut Chocolade
De chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, die bekend staat om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen die afkomstig zijn van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

Geef een heerlijke kleine chocoladekaart voor Moederdag met jouw foto en tekst kado!

Maak voor jouw moeder deze heerlijke en persoonlijke chocolade kaart voor Moederdag! Deze kaart is gemaakt van Callebaut chocolade en wordt bedrukt met jouw leukste of mooiste foto en een lieve Moederdag tekst! Deze speciale Moederdag chocolade kaart is er in verschillende smaken chocolade. Verras jouw moeder op een bijzondere manier met deze unieke chocoladekaart in haar favoriete smaak.

Het ontwerpen van deze originele Moederdagkaart is heel eenvoudig! Kies de leukste, liefste of mooiste foto, die je op de chocoladekaart wilt hebben. Maak de kaart nog specialer met een van de leukste Moederdag designs in onze foto-editor. Jouw ontwerp zal op de witte chocolade bovenlaag van de kaart gedrukt worden!

Nu een offerte voor een Chocolade Moederdagkaart - Klein ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 416 200

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?