Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15113 beoordelingen
Estherop 15-07-18

"Goede kwaliteit, netjes op tijd geleverd, mooi verpakt en dan ook nog een tante met tranen in haar ogen.."

10 van 10
Dinetop 15-07-18

"Super goede service! Erg tevreden! We hadden helaas tot twee keer toe problemen met onze bestelling, .."

10 van 10
Hannyop 15-07-18

" Zeer zeker aan te bevelen. Zeer snelle levering. Fijne website. "

10 van 10

Bloemen


Met bloemen haal je het zonnetje in huis. Een fleurige bos bloemen maakt van elke woonkamer iets gezelligs. Je kan een bos bloemen geven bij bijna elke gelegenheid. Een vrolijke bos bloemen is een perfect kado als bedankje of om iemand beterschap te wensen. Daarnaast zijn bloemen ook een mooi kado om aan iemand te laten zien hoeveel je van die persoon houdt! Je kan natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid een mooie bos bloemen op tafel zetten. Zo creëer je zelfs bij slecht weer een zomers gevoel in huis.

Bloemen bezorgen

Wil je iemand graag laten weten dat je aan ze denkt op bijvoorbeeld een verjaardag of housewarming, maar ben je niet in de mogelijkheid om zelf aanwezig te zijn? Laat een mooie bos bloemen bezorgen! Alle boeketten kunnen verstuurd worden naar een adres naar keuze zodat de ontvanger ze thuis of op het werk kan ontvangen. Vergeet je soms een verjaardag van iemand? Zet alvast een bos bloemen klaar en kies de datum waarom deze moet worden verzonden zodat je altijd op tijd bent.

Rozen bezorgen

Op Valentijnsdag of een trouwdag wil je dat de liefde van je leven weet hoeveel je van hem of haar houdt. Rozen zijn een populaire manier om je liefde te laten blijken. Een mooi boeket rode rozen ontvangen is niet alleen een superleuke verrassing op speciale dagen, maar ook gewoon zomaar om te laten weten hoeveel je van iemand houdt! Als je jouw speciale persoon graag extra wilt verrassen laat dan bij deze persoon rozen bezorgen. Is hij of zij niet thuis, laat dan brievenbusrozen bezorgen. Met de speciale verpakking kunnen de rozen gewoon door de brievenbus en zorgen ze voor een grote verrassing als je grote liefde thuis komt.

Moederdag bloemen

Laat je moeder weten hoeveel je van haar houd met een mooi boeket bloemen op Moederdag. Het Moederdag boeket is speciaal samengesteld voor alle moeders. Het boeket heeft verschillende bloemen en bladgroen, die bij elkaar een prachtig boeket vormen om je moeder mee te verrassen. Voor iedereen die niet bij zijn of haar moeder langs kan gaan is er de mogelijkheid om op Moederdag bloemen te laten bezorgen. Naast Moederdag kan je je moeder natuurlijk ook op andere dagen in het jaar verrassen met bloemen. Denk bijvoorbeeld aan haar verjaardag of gewoon als bedankje omdat dat ze altijd voor je klaar staat.
+ Lees meer...