Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 13496 beoordelingen
Zoeop 16-02-18

"Super leuk personaliseert Bumba boek. Iets om te bewaren. Super snel levering precies optijd voor de.."

10 van 10
Joelleop 16-02-18

"Heel tevreden, toen bleek dat er een kleine fout was in het product werd mij onmiddellijk een nieuw .."

10 van 10
B.J.W.op 15-02-18

"Soepel bestelproces, snelle levering. Bestelde product helemaal naar wens. "

10 van 10
De leukste badkamer gadgets

Badkamer gadgets

Heb je een housewarming of wil je je eigen badkamer wat opvrolijken? Kies dan voor een leuke badkamer gadget. Met deze unieke gadgets wordt een bezoekje aan de badkamer nog specialer.

De leukste gadgets die een bezoekje aan de badkamer een stuk leuker, spannender of sfeervoller maken. Met deze originele gadgets creëer je een leuke sfeer in de badkamer!

Laat je zangtalent weer boven komen en zing een liedje mee met de douche radio. Zo kun je ook onder het douchen naar je favoriete muziek luisteren, en natuurlijk meezingen.

Wil je het juist gezellig maken in de badkamer zet dan een romantisch muziekje op en breng sfeer met de gekleurde spa lights. Met deze lichtjes tover je de badkamer om tot een gezellige ruimte.
Je kunt iemand ook enorm laten schrikken met het bloedbad douchegordijn. Op het douchegordijn staan bebloede handafdrukken waardoor het lijkt alsof er een moord gepleegd is in je badkamer.

De badkamer opvrolijken kan natuurlijk ook met je mooiste foto's. Zo maak je heel eenvoudig de leukste accessoires voor in de badkamer. Wat dacht je van een tandenborstelhouder of een zeeppompje met een leuke foto en tekst?

Of ga voor unieke handdoeken met je eigen naam of foto erop. Zo weet iedereen welke handdoek van hem/haar is. Ook leuk als kado voor een pasgetrouwd stel of iemand die gaat samenwonen!
+ Lees meer...