Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15096 beoordelingen
Robbyop 12-07-18

"Niets of niemand is perfect ;) "

9 van 10
Liridonop 12-07-18

"Heel snel geleverd en kwaliteit was beter als verwacht! "

10 van 10
Dinieop 12-07-18

"Ontzettend goed geholpen en een prachtig eindresultaat! "

10 van 10

Tegel

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een kado met foto’s is daarom heel speciaal en persoonlijk. Natuurlijk mogen foto’s van mooie herinneringen gezien worden. Laat je leukste foto’s vereeuwigen door ze op een tegel te drukken! Er zijn twee verschillende soorten materialen tegel waar je uit kan kiezen, een keramieke- en een hardboard tegel. Een tegel met een foto is een perfect kado voor een verjaardag, maar is ook leuk om je Valentijn mee te verrassen.

Geboortetegel

Ben je op zoek naar een origineel kraamkado? Verras de ouders van het pasgeboren kindje met een mooie geboortetegel. Laat op deze speciale geboortetegel een foto van het kindje, de geboortedatum en andere leuke geboortegegevens drukken. Deze geboortetegel kan in de baby kamer worden opgehangen en kan bewaard worden als mooie herinnering voor later. Met de gebruiksvriendelijke editor is het helemaal niet moeilijk om zelf een tegel te ontwerpen. Het kiezen van de schattigste babyfoto is het moeilijkste van allemaal!

Spreuktegel

Heb je een leuke spreuk of een levensmotto, die je graag een speciale plaats wilt geven? Laat je favoriete spreuk of motto op een tegel drukken! In een handomdraai heb je dit unieke kado zelf ontworpen. Kies een vrolijk design en voeg hier bijpassende foto’s aan toe. Vervolgens kan je je favoriete spreuk invoeren. Deze spreuktegel is perfect als kado voor iemand die niet in Nederland woont want er zijn typisch Nederlandse designs te vinden in de editor. Een écht Nederlands kado is perfect als afscheidskado voor iemand, die naar het buitenland verhuisd voor bijvoorbeeld een baan of studie.

Wanddecoratie

Heb je nu veel te veel leuke foto’s gevonden en passen ze niet allemaal op een tegel? Geen nood! Er zijn nog heel veel andere soorten wanddecoratie waar je je eigen foto’s aan kunt toevoegen. Viert iemand zijn of haar 50e verjaardag? Deze speciale leeftijd kan niet onopgemerkt voorbij gaan, laat een spandoek bedrukken en laat een verkeersbord bedrukken met de naam en leeftijd van de jarige. Heeft iemand een nieuw huis gekocht? Verras deze persoon met een sleutelrekje met een eigen foto. Met zoveel verschillende soorten wanddecoratie zit er voor iedereen iets leuks tussen!
+ Lees meer...